· 

Marc Inbane

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Info, Bart en Nele, om de tijd te verdrijven mensen te observeren. Wat hen opviel was dat de terugkerende reizigers er stralend, gebruind en gezond uitzagen, wat een positieve invloed op hun houding gaf. A perfect tan? Difficult to maintain in our land!

Door ons druk leven en de beperkte zonuren is het moeilijk om dit kleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon dan schijnt, heb je te maken met de schadelijke UV-stralen. Daarom kwamen Inge, Bart en Nele, op het idee om de natural tanning spray te ontwikkelen. Een makkelijke spray om zo op een makkelijke, gezonde en veilige manier het hele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te behouden. A perfect tan in a can!

Perle de soleil

Met MARC INBANE’s perle de soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren.
Perle de Soleil geeft een schitterende touch aan de huidverzorgingsroutine: de bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner.
Meng de druppels eenvoudig met La Hydratan of Le Teint, je eigen favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de zelf gekozen hoeveelheid druppels bepaal je de bruiningsintensiteit. Daarmee is Perle de Soleil de oplossing voor zelfbruining op maat.

Wat maakt de Perle de Soleil zo bijzonder?
Perle de Soleil dankt haar populariteit aan de viervoudige bruiningswerking. De druppels creëren moeiteloos een gezonde, natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint.
De airless flacon zorgt voor een langere houdbaarheid zónder conserveermiddelen
De druppelapplicator geeft systematisch één druppel af: je gebruikt dus altijd precies de gewenste hoeveelheid

€ 34,95 

Gebruik:
Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik 2 à 3 druppels om je gloed te behouden of 4 à 5 druppels om je teint te versterken (gezicht). Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Tip: Gebruik eventueel MARC INBANE’s black exfoliator 24 uur voorafgaand aan de druppels. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en egaliseert de huid voor een gelijkmatiger resultaat en een langer behoud van je bruine teint.

 

 

Le teint

MARC INBANE’s le teint is een getinte luxe vochtregulerende dagcrème voor dagelijks gebruik die de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf beschermt. Het actieve ingrediënt Bronzyl® stimuleert de melanineproductie en activeert zo het natuurlijke bruiningsproces.
Shea butter en het Hygroplex® NMF-complex optimaliseren de vochtbalans, verzachten de huid en houden deze soepel.

Le Teint is verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming (SPF10) die helpt beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijk zoethoutwortelextract is toegevoegd vanwege de verzachtende en kalmerende eigenschappen, waardoor de textuur van de huid wordt verfijnd en deze zijdezacht aanvoelt.
Le Teint geeft je huid onmiddellijk een prachtige glow voor één dag!

€ 39,95

Wat maakt de Le Teint zo bijzonder?
Zorgt gelijk voor een stralende, sun-kissed glow voor een dag
Bevordert de aanmaak van melanine en stimuleert het natuurlijke bruiningsproces
Ondersteunt de huid bij het zelf opbouwen van zijn natuurlijk UV-bescherming, waardoor deze beter is beschermd tegen de zon
Verlengt de bruine teint verkregen door de zon of zelfbruiner
Voorkomt schade door UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf
Beschermt tegen fijne lijntjes en rimpels
Helpt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering
De formule is hypoallergeen, dermatologisch getest, veganistisch en vrij van parabenen, siliconen en sulfaten
Geschikt voor alle huidtypes
Olievrije formule
Luchtdichte flacon: er zijn geen extra conserveermiddelen nodig om de houdbaarheid te verlengen
Le Teint kan solo worden gebruikt voor een natuurlijke dekking of in combinatie met concealer of poeder

Gebruik:
Een ochtendroutine is onmisbaar bij het aanbrengen van een dagcrème. Gezichtsmassage en hydratatie zijn essentieel voor een stralende huid.
Breng Le Teint aan op de gereinigd huid. Begin vanuit de T-zone en werk naar de hals en haarlijn toe
Laat de crème volledig intrekken voordat je andere producten aanbrengt
Breng de crème voorzichtig met de vingertoppen aan rondom de ogen. De huid is hier het meest gevoelig
Hydrateer ook de hals en het decolleté. Deze twee gebieden vertonen het eerst tekenen van veroudering en rimpels
Dagelijks gebruiken om na enkele dagen te genieten van een subtiele, gezonde glow zonder zon of zelfbruiner