Gel of Acrylnagels

Altijd al gedroomd van lange nagels maar telkens breken ze op het foute moment ? Door gel of acrylnagels is dit verleden tijd! In het salon bepalen we samen welk product het beste is voor jouw nagels. Gel, nextgel, acryl,.. 

 

Je hoeft niet altijd voor lang te kiezen, je kan perfect voor versteviging op je eigen nagel gaan. Zeker als je nog nooit kunstnagels gehad hebt of een nagelbijter bent is dit een goed begin ! 

 

Vele mensen denken dat kunstnagels schadelijk zijn voor je nagels en dat ze enorm dun zullen worden maar dit fabeltje is helemaal niet waar. Bij het het correct plaatsen en afhalen van de kunstnagels zal de nagelplaat helemaal niet beschadigd worden. Bij PlanetBeauty worden kunstnagels professioneel gezet met enkel producten die zeer kwalitatief zijn bijvoorbeeld :Urban nails.

 


Nagelbijter

Ben jij een nagelbijter? Dan is het aangeraden om de eerste periode je nagels om de 2 tot 3 weken te laten bijwerken. Dit omdat de nagels van een nagelbijter meestal sneller groeien. Door de groei zal de bolling die voor stevigheid zorgt verplaatst worden naar de foute plek, hierdoor kan er lucht ontstaan. Door de uitgroei tijdig bij te werken zal lucht en loslating van de nagel voorkomen worden. 

Naturel

Wil jij kunstnagels maar mag het niet te veel opvallen? Dan kan je kiezen voor babyboom of een nude tint. 

Nail-art

Hou jij ook van nail-art ? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres ! Ik blijf mij voortdurend bijscholen om jullie de laatste nieuwe trends te kunnen aanbieden ! 

 

Voor meer nail-art of design kan je terecht op ;

Producten

Kwaliteit staat boven alles ! 
Merk: Urban Nails