Kalahari Lifestyle, het merk dat je niet alleen kwaliteit laat zíen, maar ook voelen. Het garandeert revolutionaire, zichtbaar huidverbetering én een unieke Afrika beleving. Deze bijzondere phytoceutical skincare-range heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn. Oprichter en CEO, Carina Franck, groeide hier op en leerde ‘the ancient desert secrets‘. Dit gaf haar veel kennis en een krachtige kijk op het leven. Uit deze kennis, haar liefde voor de natuur én een sterke wens om dit te delen, heeft Carina het merk Kalahari opgericht.

 

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.

Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Het team van Kalahari bestaat uit de beste botanische experts, wetenschappers en artsen die Zuid-Afrika te bieden heeft. 25 jaar aan vakkennis verwerkt in ieder product. Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van Afrika. Het is meer dan alleen een huidverbeterende behandeling, het is een ‘journey’ uit Afrika zelf.


Mini gelaatsverzorging

Reinigende mini gelaatsverzorging op maat , ideaal voor personen die hun huid toch willen reinigen maar weinig tijd hebben hiervoor.  30 min.

  


Honeybush acne behandeling

Zuiverende, kalmerende  behandeling met natuurlijke plantenextracten en botanische oliën. De behandeling bevat een diep zuiverend en reinigend kool masker. De combinatie van Marine Botanicals en plant extracten als de opstandingsplant garanderen optimale anti-veroudering voordelen. Actieve kool absorbeert effectief gifstoffen, bacteriën en vervuilers uit de huid. 

1.15 uur.

 

 


Honeybush Hydraterende behandeling

Diep voedende behandeling met natuurlijke plantenextracten en botanische oliën. De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter. Geschikt voor alle huidcondities. Kan ingeboekt worden als onderhoudsbehandeling.

 1uur.

 


Seizoensbehandeling

Seizoensbehandeling aangepast aan jouw huidtype.

Zuurstofrijke seizoensverzorging met een  gommage -
masker 2 in 1 en een relaxerende modelage . Een boost voor een stralende huid ! 1uur.

 

 

 

 


Vitamine C behandeling

De Ultra-verstevigende de-ageing behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische vitamine c en essentiële antioxidanten direct onttrokken uit de Afrikaanse Baobob vrucht. De vitamine c verbetert het collageen en elastine herstel, maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger.

Deze huidverzorging is geschikt voor alle huidtypes. 

 

1u2O uur.


Lipid Rich  behandeling

Deze behandeling van botanische oliën is rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateren. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse Sheaboter, Jojoba-olie en Rozemarijnolie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. De Lipid Rich brengt het leven terug in een droge huid. Geschikt voor alle huidtypes, behalve een vette & acné gevoelige huid. 

1.15 uur.Spa behandeling

Deze lijn van Sothys is uniek en effectief voor de gevoelige , reactieve huid.

De Spa behandeling is een verzorging met parfumvrije en hypoallergene

producten verrijkt met het thermale Spa water.

Thermale water helpt de hypergevoeligheid van de huid in balans te brengen

en de tolerantiedrempel van de huid te herstellen. 

1u15 uur.


Wil jij thuis verder genieten van de producten van Kalahari? 
Dit kan door de juiste producten aan te kopen voor thuis gebruik.

Vraag ernaar in het salon, bij elke behandeling zal er tijd worden gemaakt 

voor vragen of meer info. Ook zonder behandeling kunnen de producten aangekocht worden, dan maken we een afspraak  voor een huidanalyse en bepalen we samen welke producten bij uw huid passen.